# Finding Ending Time Worksheet Template With Answer Key

Name:
Finding Ending Time
Determine the end time for each problem.
A n s w e r s
Ex) 2:30 + 1 hour and 40 minutes =
4:10
4:10
Ex.
1) 3:00 + 2 hours and 20 minutes =
5:20
5:20
1.
2) 4:40 + 1 hour and 25 minutes =
6:05
6:05
2.
3) 6:30 + 3 hours and 40 minutes =
10:10
10:10
3.
4) 6:45 + 1 hour and 10 minutes =
7:55
7:55
4.
5) 1:25 + 3 hours and 20 minutes =
4:45
4:45
5.
6) 1:35 + 2 hours and 25 minutes =
4:00
4:00
6.
7) 1:20 + 3 hours =
4:20
4:20
7.
8) 6:55 + 1 hour and 10 minutes =
8:05
8:05
8.
9) 3:10 + 2 hours and 25 minutes =
5:35
5:35
9.
10) 6:25 + 3 hours and 5 minutes =
9:30
9:30
10.
11) 1:30 + 3 hours and 25 minutes =
4:55
4:55
11.
12) 6:50 + 1 hour and 45 minutes =
8:35
8:35
12.
13) 4:15 + 2 hours and 40 minutes =
6:55
6:55
13.
14) 6:05 + 1 hour and 10 minutes =
7:15
7:15
14.
15) 6:05 + 3 hours =
9:05
9:05
15.
16) 2:40 + 1 hour =
3:40
3:40
16.
17) 3:45 + 1 hour =
4:45
4:45
17.
18) 7:30 + 2 hours =
9:30
9:30
18.
19) 2:00 + 2 hours and 30 minutes =
4:30
4:30
19.
20) 6:20 + 1 hour and 45 minutes =
8:05
8:05
20.
1-10 95 90 85 80 75 70 65 60 55 50
Math
10
11-20 45 40 35 30 25 20 15 10 5
0