# Finding Ending Time Worksheet Template With Answer Key

Name:
Finding Ending Time
Determine the end time for each problem.
A n s w e r s
Ex) 1:30 + 3 hours and 20 minutes =
4:50
4:50
Ex.
1) 6:45 + 3 hours and 20 minutes =
10:05
10:05
1.
2) 6:00 + 3 hours and 40 minutes =
9:40
9:40
2.
3) 5:25 + 2 hours and 35 minutes =
8:00
8:00
3.
4) 5:00 + 2 hours and 35 minutes =
7:35
7:35
4.
5) 4:05 + 3 hours and 45 minutes =
7:50
7:50
5.
6) 4:20 + 3 hours and 40 minutes =
8:00
8:00
6.
7) 2:20 + 3 hours and 30 minutes =
5:50
5:50
7.
8) 7:50 + 3 hours and 50 minutes =
11:40
11:40
8.
9) 3:10 + 3 hours and 45 minutes =
6:55
6:55
9.
10) 6:10 + 3 hours and 45 minutes =
9:55
9:55
10.
11) 7:10 + 3 hours and 10 minutes =
10:20
10:20
11.
12) 7:05 + 2 hours and 20 minutes =
9:25
9:25
12.
13) 4:10 + 3 hours and 25 minutes =
7:35
7:35
13.
14) 7:15 + 3 hours and 5 minutes =
10:20
10:20
14.
15) 7:45 + 1 hour and 20 minutes =
9:05
9:05
15.
16) 5:35 + 2 hours and 45 minutes =
8:20
8:20
16.
17) 6:00 + 3 hours and 35 minutes =
9:35
9:35
17.
18) 6:40 + 2 hours and 20 minutes =
9:00
9:00
18.
19) 1:20 + 2 hours and 5 minutes =
3:25
3:25
19.
20) 1:25 + 1 hour and 25 minutes =
2:50
2:50
20.
1-10 95 90 85 80 75 70 65 60 55 50
Math
1
11-20 45 40 35 30 25 20 15 10 5
0